Speciaal innovatieteam: LABS

Om voorop te blijven lopen, moet je experimenteren. Dit doen wij vanuit Bluebird Day LABS. Met een speciaal innovatieteam nemen we nieuwe technologie onder de loep en experimenteren we met de nieuwste mogelijkheden.

Innoveren & experimenteren 

Let’s change the world!

Vanuit een intrinsieke motivatie om te begrijpen hoe dingen om ons heen werken en het verder durven kijken dan de standaard oplossingen, maken we soms grote stappen. Enthousiast zijn we over de mogelijkheden die ontstaan door technologische innovaties. En blij met de kans om dagelijks aan waardevolle vernieuwing bij te dragen.

Innovatieve E-commerce 

Om experimenten en innovaties werkelijk toepasbaar te maken, betrekken we klanten bij onze innovatieprojecten. Voor enthousiaste klanten bij wie we concrete kansen zien, organiseren we een zogenoemde innovatie sprint. Een periode waarin een team samen met de klant werkt naar een minimum viable product (MVP). Ofwel: een minimaal werkbaar product, waarmee getoetst kan worden of het de gedefinieerde behoefte vervult.

Op dit moment experimenteren we voor de volgende klanten:

Meer weten over onze e-commerce oplossingen?

Hi! Ik ben Giwanni, aangenaam! Ik ben account manager bij Bluebird Day en kan je alles vertellen over de mogelijke innovatieve oplossingen. Geef me gerust een belletje!

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6