Speciaal innovatie team: LABS.

Om voorop te blijven lopen, moet je experimenteren. Dit doen wij vanuit Bluebird Day LABS. Met een speciaal innovatieteam nemen we nieuwe technologie onder de loep en experimenteren we met de nieuwste mogelijkheden.

Lees meer
Innoveren in e-commerce

Let’s change the world!

Vanuit een intrinsieke motivatie om te begrijpen hoe dingen om ons heen werken en het verder durven kijken dan de standaard oplossingen, maken we soms grote stappen. Enthousiast zijn we over de mogelijkheden die ontstaan door technologische innovaties. En blij met de kans om dagelijks aan waardevolle vernieuwing bij te dragen.

Brainstormen als basis voor innovatieve technologie├źn

 

Innovatieve e-commerce 

Om experimenten en innovaties werkelijk toepasbaar te maken, betrekken we klanten bij onze innovatieprojecten. Voor enthousiaste klanten met een interessante technische uitdaging, organiseren we een innovatiesprint waarin we samen in een hoog tempo werken naar een zogenaamde MVP (Minimum-viable Product). Dit helpt ons (en de klant) om een concept te valideren en te onderzoeken of de gedefinieerde behoeften vervuld worden. Zo kunnen we samen tot een ècht innovatief en waardevolle oplossing komen.

Innovatieve e-commerce

Digitaal magazine voor merkenGratis e-commerce magazine voor merken

De behoeften van de consument en de mogelijkheden van tech blijven veranderen, het is aan jou om daarop in te spelen voordat je concurrenten dat doen. In de Merkwijzer gaan we in op de meest ‘merk’-waardige trends, de rol van duurzaamheid en hoe je inzet op (nieuwe) technologie.

Download magazine   
 

Meer weten over onze e-commerce oplossingen?

Hi! Ik ben Daniel, aangenaam! Ik ben account strateeg bij Bluebird Day en kan je alles vertellen over de mogelijke innovatieve oplossingen. Geef me gerust een belletje!

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6