Speciaal innovatie team: LABS.

Om voorop te blijven lopen, moet je experimenteren. Dit doen wij vanuit Bluebird Day LABS. Met een speciaal innovatieteam nemen we nieuwe technologie onder de loep en experimenteren we met de nieuwste mogelijkheden.

Lees meer
Innoveren in e-commerce

Let’s change the world!

Vanuit een intrinsieke motivatie om te begrijpen hoe dingen om ons heen werken en het verder durven kijken dan de standaard oplossingen, maken we soms grote stappen. Enthousiast zijn we over de mogelijkheden die ontstaan door technologische innovaties. En blij met de kans om dagelijks aan waardevolle vernieuwing bij te dragen.

Brainstormen als basis voor innovatieve technologieën

Innovatieve e-commerce 

Om experimenten en innovaties werkelijk toepasbaar te maken, betrekken we klanten bij onze innovatieprojecten. Voor enthousiaste klanten met een interessante technische uitdaging, organiseren we een innovatiesprint waarin we samen in een hoog tempo werken naar een zogenaamde MVP (Minimum-viable Product). Dit helpt ons (en de klant) om een concept te valideren en te onderzoeken of de gedefinieerde behoeften vervuld worden. Zo kunnen we samen tot een ècht innovatief en waardevolle oplossing komen.

Innovatieve e-commerce
Op dit moment experimenteren we voor de volgende klanten:
Techniek Specialist
JohnBeerens.com
Holmatro

Meer weten over onze e-commerce oplossingen?

Hi! Ik ben Giwanni, aangenaam! Ik ben account strategist en partner manager bij Bluebird Day en kan je alles vertellen over de mogelijke innovatieve oplossingen. Geef me gerust een belletje!

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6