Tuinhoutdiscount - Magento 2 replatforming voor Tuinhout Discount.

Replatforming en een nieuwe identiteit.

Voor optimale online zichtbaarheid! En zowel online als offline dezelfde klantbeleving.

Het avontuur.

Overstappen naar Magento 2

Magento 2 is al enige tijd op de markt. De doorontwikkeling op de versies van Magento 1 stopt. Gebruikers zijn daardoor genoodzaakt over te stappen naar Magento 2, zodat hun webshop up-to-date blijft. Tuinhout Discount was ook klaar voor deze overstap. En dat was dus meteen het perfecte moment om de online doelstellingen weer helder in kaart te brengen en de gehele online omgeving te voorzien van een updrade. Aan de slag! 

Lees meer over Magento

Nieuwe online identiteit

Het doel van dit nieuwe platform? Een top 3 positie innemen op de online markt van aanbieders in tuinhout en tuinmeubelen. Yesss! Wij houden van ambitieuze doelstellingen. Maar om dit te bereiken moest er nog veel gebeuren. We begonnen met een likje verf over de huisstijl. Daarnaast bedachten we een vooruitstrevend design, volledig responsive natuurlijk. En tot slot hebben we ook de samenwerking tussen de huidige systemen en het nieuwe platform onder handen genomen.

De oplossing.

Synchronisatie met het kassasysteem

Een mooi Magento 2 platform biedt veel nieuwe voordelen ten opzichte van voorgaande Magento versies. Maar een goede samenwerking tussen systemen en interne bedrijfsproccesen goed afstemmen zijn eveneens belangrijke componenten in je e-commerce succes. We hebben voor Tuinhout Discount een e-commerce koppeling ontwikkeld die de oude systemen van deze tuinhoutspecialist synchroniseert met het nieuwe Magento 2 platform. Hiermee is het mogelijk om de productinformatie en orderverwerking centraal te beheren, en is het platform dus altijd up-to-date! 

Online en offline dezelfde klantbeleving

Zowel online als offline straalt Tuinhout Discount dezelfde identiteit uit. Het instagram account van de specialist toont foto’s van de showroom, welke ook weer terugkomen op de website. Een allround look-and-feel waarmee ze zowel online als offline dezelfde klasse uitstralen: een vooruitstrevende en moderne organisatie.
 

Het resultaat.

+80 %
Meer organisch verkeer naar de website.
+67 %
Meer transacties t.o.v. vorig jaar.
+177 %
Omzetgroei.

Meer weten over deze case?

Hi! Ik ben Giwanni, aangenaam! Ik ben account strategist en partner manager bij Bluebird Day en werk wekelijks samen met Tuinhout Discount om de online doelstellingen te behalen. Wil je precies weten hoe we dit doen?

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6