Creativiteit
en design.

De shift naar online is versneld ingezet en consumenten zijn anders - en op andere plekken - gaan winkelen. Het belang van een sterke branding én een goede user experience is groter dan ooit. Wij helpen je graag met het maken van unieke ervaringen zodat je doelgroep converteert en terugkeert.

Design en creativiteit in e-commerce

Een design dat doelstellingen waarmaakt.

Wij creëren een sterk digitaal ontwerp om jouw doelstellingen waar te maken. Dit kan zijn met een webshop die conversies oplevert, een app die gemak biedt, een lookbook dat inspireert of een AR-ervaring die helpt visualiseren. Vanuit strategische input, creëren we een digitaal ontwerp dat net zo uniek is als jouw organisatie en aansluit op de wensen van je doelgroep. Zo brachten we de nieuwe merkstrategie van Brabantia digitaal tot leven en optimaliseren we periodiek de klantervaring van Nespresso online.

Design vanuit diverse disciplines

Een design dat mooi, gebruiksvriendelijk, converterend én SEO-vriendelijk is, vergt de nodige specialisaties. Daarom werken we in multidisciplinair teams van art directors, visual en UX designers, product owners, developers, CRO-experts en SEO-specialisten om vanuit elk perspectief de doelstellingen te waarborgen. Samen betekent ook samen met de klant. Wij geloven in co-creatie en zo komt het design ook tot stand. 

e-commerce design en creativiteit
 • UX design

  UX is de kunst van het - bijna wetenschappelijk - bepalen van de juiste opbouw en flow die moet leiden tot het behalen van het doel van je webshop.

  Door wireframes uit te werken op basis van de customer journeys, zetten we je bezoeker centraal in het ontwerp. We bepalen hoe de navigatiestructuur moet zijn, welke elementen waardevol zijn, welke vragen van de bezoeker beantwoord moeten worden en wat steeds de belangrijkste volgende stap voor de bezoeker is. De wireframes vertalen we door naar een concept design. In dit design worden branding, positionering, propositie, flow en de beoogde doelgroepen met de bijbehorende conversiepunten tegen het licht worden gehouden.

  Informatie opvragen
 • Visual design

  Door het strategisch inkleuren van font, images, kleuren en elementen bouwen we betekenisvolle merken met een herkenbaar en sterk design, dat klanten aan hen verbindt.

  Wanneer we weten hoe je doelgroep zich beweegt, werken we naar een visueel design. Een design dat ontwikkeld is op basis van jouw wensen, doelstellingen en de functionaliteiten waarmee we die doelstellingen gaan behalen. Die informatie halen we tijdens de strategische sessie of kick-off boven water en met alle input kruipen we in de huid van je klant. We denken niet alleen inside-out, maar juist ook outside-in. We zetten je doelgroep centraal en doorlopen iedere stap van de customer journey, zodat we ze kunnen blijven verwonderen en verbinden. 

  Informatie opvragen
 • Content creatie

  Goede content geeft een boost aan je positie in Google, maar versterkt ook je merkbeleving en zet aan tot actie.

  Met pakkende content pak jij je doelgroep in, sta je bovenaan de zoekresultaten en ben je relevant in iedere fase van de customer journey. Daar zorgen we voor met indrukwekkende video’s, overtuigende copy en sfeervolle foto’s. Met goede content krijgt jouw merk kleur, je wint een sterke plek tussen je concurrenten en behaalt vooropgestelde doelstellingen. Want wij maken niet zomaar content, we bouwen een contentstrategie - van hygiene, hub tot hero - zodat je doelgroep jou weet te vinden en jij ze weet te verrassen.

  Meer informatie
 • Shopstreaming

  Shopstreaming is een samensmelting van e-commerce en livestreaming. Het is een manier om met je (potentiele) doelgroep in contact te staan en je merkloyaliteit te verhogen.

  Wat ons betreft een welkome aanvulling. De consument is op zoek naar beleving en ervaringen. Alleen producten verkopen voldoet niet meer aan de (toekomstige) verwachting. Met een livestream zorg je voor een meerwaarde voor je doelgroep en - voldoe je aan die eis - geniet je zelf ook van vele voordelen. Meer klantdata, verbeterde klantrelaties, meer conversies en minder retouren zijn een paar van die voordelen.

  Meer over shopstreaming

Trotse partnerships

Wij werken hecht samen met onze klanten om het beste resultaat te creëren.

Link to the element

Strategie & advies.

Wij helpen je met ieder e‑commerce vraagstuk en realiseren je beoogde doelstellingen.

Link to the element

Creativiteit & design.

We ontwerpen unieke, gebruiksvriendelijke ervaringen zodat je doelgroep converteert en terugkeert.

Link to the element

Technologie & development.

Van platformkeuze tot ontwikkeling op maat, wij bouwen op basis van jouw business case.

Link to the element

Optimalisatie.

Met marketing, CRO en datagedreven doorontwikkeling, creëren we maximaal rendement.

Onderscheiden met design?

Hi, mijn naam is Wim, commercieel directeur bij Bluebird Day. Ik geloof dat een goed design wonderen kan verrichten, vooral wanneer je blijft optimaliseren. Met een getalenteerd team zorgen we voor jouw onderscheidende formule online. Wil je meer weten? Geef me gerust een belletje!

Contact opnemen       of     076 204 30 46

Wim