Retailers & omni‑channel.

Waar start je met een goede omni-channel aanpak? En hoe blijf je bij in alle snelle ontwikkelingen? Er ontstaan continu nieuwe mogelijkheden door nieuwe technologie, waar liggen voor jou de kansen?

Lees meer

Hoe benut je als retailer jouw e-commerce kansen?

Waar liggen specifiek voor jouw organisatie e-commerce kansen? Hoe goed ken jij je doelgroep? En beschik je wel over een ijzersterke online strategie? Wanneer je online omarmt als retailer, zijn er nog zoveel belangrijke stappen te zetten. En geen eenvoudige, aangezien zowel het koopgedrag van consumenten als de techniek continu veranderen. Bovendien wordt het steeds belangrijker om onderscheidend te zijn en extra waarde toe te voegen.

Alle disciplines aan boord

We helpen graag! Op elk niveau, dus precies waar jouw behoeftes liggen, hebben wij specialistische kennis aan boord. Van online strategie, het aanscherpen van je propositie en het ontwikkelen van onderscheidende concepten tot aan een perfecte technische ontwikkeling van je webshop of platform, de marketing en niet te vergeten: innovatie. Alle disciplines hebben wij in huis om voor jou een succesvolle aanpak te realiseren.

Neem contact op

Wij doen dit onder andere voor:

Meer weten over de kansen voor retailers?

Hi! Ik ben Daniel, aangenaam! Ik ben account strategist en marketing manager bij Bluebird Day en ben specialist op het gebied van retail. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Neem dan gerust contact met me op!

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6