Koppelen met Transsmart

Met de Bluebird Day Transsmart Connect modules koppel je rechtstreeks vanuit Magento 2 met 300 vervoerders en bepaal je zelf welke verzendopties (en eventueel kosten) je laat zien in de checkout. 

Door de integratie met Transsmart kunt u direct vanuit uw Magento backend uw verzendingen aanmaken, boeken en uw labels printen.

Download productsheet

SmartConnect module van Transsmart

Functionaliteiten

Afhaallocaties

Bluebird Day Transsmart Book & Print haalt, afhankelijk van de aangesloten vervoerders, alle beschikbare pick-up points op. Door de integratie in de checkout van Magento 2 worden alle afhaal locaties overzichtelijk gepresenteerd aan uw bezoeker. Om het vinden van een geschikt afhaalpunt zo makkelijk mogelijk te maken kan er gefilterd worden op locaties die op zondag of 's avonds geopend zijn.

Heeft u zelf ook fysieke winkels? Via Bluebird Day Transsmart Checkout kunt u ook uw eigen locaties toevoegen aan de beschikbare pick up points.

Pick up locations via de koppeling Transsmart

Hoe werkt Transsmart Connect?

Bluebird Day Transsmart Book & Print is naadloos verwerkt in het verkoop- en verzendingen menu van Magento. In de configuratie is het mogelijk per storeview de afhaal- en bezorg opties te definiëren. Als verkoper kun je hierdoor zelf bepalen welke vervoerders, verzendtarieven en verzendmethoden je gebruikt.

Maakt je gebruik van een table rate om verschillende tarieven te hanteren, bijvoorbeeld afhankelijk van de afleverlocatie of het gewicht van de zending? Transsmart Connect maakt een extra table rate beschikbaar waarmee je de verschillende rates makkelijk koppelt aan verschillende vervoerders-profielen.
 

Shipping methods instellen in de SmartConnect module

Zendingen aanmaken, boeken & printen

In de module Verkoop worden bestellingen per stuk óf per batch verwerkt tot zendingen in slechts een paar kliks. Zendingen worden hier aangemaakt en eventueel direct geboekt en geprint. Ook is het mogelijk om deelleveringen aan te maken in Magento 2. En heb je een foutje gemaakt in de zending? Dan kun je, voordat het label is geprint, eenvoudig de zending aanpassen. 
 

Details & prijzen

Bluebird Day werkt al jaren samen met Transsmart om integraties tussen Magento en Transsmart te realiseren. Nu in 2018 de geheel vernieuwde koppeling voor Magento 2 is gelanceerd, zijn we in staat een snellere setup en verbeterde integratie aan te bieden. Wil jij ook de voordelen ervaren van deze koppeling? Diverse webshops gingen je voor. 

Download de brochure voor meer informatie en de prijzen van de verschillende versies van de module.

Transsmart Connect en Magento 2

Integratie met Magento 2

De Bluebird Day Transsmart Connect module kun je gemakkelijk integreren met Magento 2. Na de installatie is er een extra menu-item waarin je de verzendopties kunt bepalen. Zo kun je kiezen voor standaardlevering via aangesloten vervoerders en de pick-up points instellen. Wil je verschillende verzendtarieven instellen? Dat kan met het extra veld voor vervoerderscode naast de table rates. Op deze manier kun je voor verschillende landen of postcodegebieden, verschillende tarieven gebruiken.

Book of print labels met de SmartConnect module

2 modules voor Magento

Bluebird Day heeft twee modules ontwikkelt voor Magento 2. Met de Bluebird Day Transsmart Connect Checkout module kun je verschillende pick-up points aanbieden, eigen winkels koppelen en verzendtarieven instellen per aangeboden optie. De Bluebird Day Transsmart Connect Book & Print module omvat de volledige Transsmart module. Naast bovenstaande, kun je zendingen boeken en labels printen vanuit de backend. En, de track & trace informatie wordt zichtbaar nadat de boeking is opgehaald.

De Bluebird Day Transsmart Connect module kun je integreren met Magento 2

Meer weten over Transsmart Connect?

Hi! Ik ben Giwanni, aangenaam! Ik ben account strategist en partner manager bij Bluebird Day en kan je alles vertellen over onze koppeling met Transsmart. Geef me gerust een belletje!

Neem contact op of bel me op 076 204 30 46