Koppelen met Transsmart.

Met de Bluebird Day Transsmart Connect modules koppel je rechtstreeks vanuit Magento 2 met 300 vervoerders en bepaal je zelf welke verzendopties je laat zien in de checkout. Door de integratie met Transsmart kan je direct vanuit Magento verzendingen aanmaken, boeken en labels printen.

Download productsheet
SmartConnect module van Transsmart
Dit doen we o.a. voor:

Twee modules.

Bluebird Day heeft twee Transsmart Connect modules ontwikkeld voor Magento 2. Met de Bluebird Day Transsmart Connect Checkout module kun je verschillende pick-up points aanbieden, eigen winkels koppelen en verzendtarieven instellen per aangeboden optie. De Bluebird Day Transsmart Connect Book & Print module is een uitbreiding op de Checkout module. Hiermee kun je ook zendingen boeken en labels printen vanuit de backend, en de track & trace informatie wordt zichtbaar nadat de boeking is opgehaald.

Book of print labels met de SmartConnect module

Bekijk de details en prijzen

Bluebird Day werkt al jaren samen met Transsmart om integraties tussen Magento en Transsmart te realiseren. Nu in 2018 de geheel vernieuwde koppeling voor Magento 2 is gelanceerd, zijn we in staat een snellere setup en verbeterde integratie aan te bieden. Wil jij ook de voordelen ervaren van deze koppeling? Diverse webshops gingen je voor. Download de brochure voor meer informatie en de prijzen van de verschillende versies van de module. Bekijk de details en prijzen in de productsheet

Keuze uit afhaallocaties

Bluebird Day Transsmart Book & Print haalt, afhankelijk van de aangesloten vervoerders, alle beschikbare pick-up points op. Door de integratie in de checkout van Magento 2 worden alle afhaallocaties overzichtelijk gepresenteerd aan je bezoeker. Om het vinden van een geschikt afhaalpunt zo makkelijk mogelijk te maken, kan er gefilterd worden op locaties die op zondag of 's avonds geopend zijn. Heb je ook fysieke winkels? Met de Bluebird Day Transsmart Checkout kun je ook je eigen locaties toevoegen aan de beschikbare pick up points.

Pick up locations via de koppeling Transsmart

Hoe werkt Transsmart Connect?

Bluebird Day Transsmart Book & Print is naadloos verwerkt in het verkoop- en verzendingen menu van Magento. In de configuratie is het mogelijk per storeview de afhaal- en bezorg opties te definiëren. Als verkoper kun je hierdoor zelf bepalen welke vervoerders, verzendtarieven en verzendmethoden je gebruikt. Maak je gebruik van een table rate om verschillende tarieven te hanteren, bijvoorbeeld afhankelijk van de afleverlocatie of het gewicht van de zending? Transsmart Connect maakt een extra table rate beschikbaar waarmee je de verschillende rates eenvoudig koppelt aan de verschillende vervoerders-profielen.
 

Shipping methods instellen in de SmartConnect module

Aanmaken en versturen

In de module 'Verkoop' worden bestellingen per stuk óf per batch verwerkt tot zendingen in slechts een paar klikken. Zendingen worden hier aangemaakt en eventueel direct geboekt en geprint. Ook is het mogelijk om deelleveringen aan te maken in Magento 2. En heb je een fout gemaakt in de zending? Dan kun je voordat het label is geprint, eenvoudig de zending aanpassen. 

Meer weten over Transsmart Connect?

Hi! Ik ben Giwanni, aangenaam! Ik ben account strategist en partner manager bij Bluebird Day en kan je alles vertellen over onze koppeling met Transsmart. Geef me gerust een belletje!

Neem contact op of bel me op 076 204 30 46