Meer verkopen met een marktplaats strategie.

Amazon domineert de retailmarkt en is niet meer te negeren. Voor veel retailers voelt de retailgigant nog als bedreiging, maar Amazon in Nederland creëert ook kansen voor je verkoopstrategie, net zoals Bol.com.

Lees meer
Meer verkopen met een marktplaats strategie.

Amazon in Nederland

Wat tientallen jaren geleden begon in een garage in Noord-Amerika, is nu een van ’s werelds grootste marktplaatsen. Per maart 2020 is Amazon in Nederland en we kunnen er niet meer omheen. De manier wordt opnieuw gedefinieerd door Amazon en andere retailers worden gedwongen om de huidige marketingstrategie te heroverwegen om concurrerend te blijven.

Marktplaats strategie

Producten aanbieden op de retailgigant is vrij eenvoudig, een gedegen marktplaats strategie inhoud geven is veel ingewikkelder. Hoe word je een sterspeler? Op welke manier bemachtig jij een zichtbare positie? Amazon kan fungeren als extra verkoopkanaal mits je zichtbaar bent en expertise hebt in het beheren van productdata, vendor sales excellence, content en adverteren. Amazon loopt altijd een stap voor en verwerft daarmee een leidende positie in de wereld van retail. Wil jij ook voorop staan? Wij kijken graag naar de mogelijkheden voor jouw organisatie

Amazon als afzetkanaal?

Hi! Ik ben Daniel, aangenaam! Ik ben account strategist en marketing manager bij Bluebird Day. Wil je samenkijken naar de mogelijkheden van Amazon als afzetkanaal? Ik denk graag met je mee dus geef me gerust een belletje!

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6