Marktplaats strategie met Amazon

Amazon domineert de retailmarkt en is niet meer te negeren. Voor veel retailers voelt de retailgigant nog als een bedreiging, maar Amazon creëert ook extra afzetmogelijkheden in Nederland.  

Lees meer

Amazon naar Nederland

Wat tientallen jaren geleden begon in een garage in Noord-Amerika, is nu een van de grootste marktplaatsen ter wereld. Met al een gevestigde naam in ons buurland Duitsland, is het slechts een kwestie van tijd voordat Amazon koers zet richting Nederland. We kunnen niet meer om Amazon heen. De manier van winkelen wordt opnieuw gedefinieerd en retailers worden gedwongen om hun huidige marketingstrategie te heroverwegen om concurrerend te blijven.

Marktplaats strategie

Producten aanbieden via de retailgigant is vrij eenvoudig, maar een duurzame marktplaatsstrategie inhoud geven is veel complexer. Hoe word je een sterspeler op Amazon.com? Op welke manier wordt jouw merk zichtbaar? Amazon kan fungeren als volwaardig verkoopkanaal, mits je expertise hebt in Amazon advertising, het beheren van productdata en vendor sales excellence. Wij hebben hier ervaring mee en helpen je graag bij het verkrijgen van een zichtbare positie. Amazon loopt voorop in de wereld van retail. Loop jij met ze mee?

 

Amazon als afzetkanaal?

Hi! Ik ben Wim, aangenaam! Ik ben commercial directeur bij Bluebird Day. Wil je samen kijken naar de mogelijkheden van Amazon als extra verkoopkanaal? Ik denk graag met je mee dus bel me gerust!

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6