Wij zijn een FD Gazelle 2019!

Bluebird Day behoort ook dit jaar weer tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en daarmee ontvangen we een FD Gazellen Award! Daar zijn we trots op. Want een select clubje voldoet aan de criteria - zoals een omzetgroei van minimaal 20 procent over de afgelopen 3 jaar - van het Financieel Dagblad. 

Ricardo van Weerd, Bluebird Day's operations director, is trots op het gehele team: "We werken hard en mede hierdoor wordt bevestigd dat we dit ook nog eens op de goede manier aan het doen zijn. Door samen met onze klanten projecten met passie te realiseren, zie je dat dit resulteert in super gave cases. Ook dat is iets waar we trots op mogen zijn." Commercial director van Bluebird Day, Wim La Haye is het daarmee eens: “We zien dat onze strategie - met een sterke focus op innovatie - wordt herkend door de markt en onze klanten. Door daarnaast sterk in te zetten op een hechte samenwerking zien we dat er hele mooie resultaten worden bereikt. Zowel voor onszelf, maar vooral ook voor onze klanten. Dat is waar we het meest trots op zijn!”

Bij Bluebird Day innoveren we in e-commerce en daarmee maken we het doen van zaken leuker en makkelijker voor onszelf en voor onze klanten. Door continu te innoveren met 30+ e-commerce specialisten zijn van onmisbare waarde voor het resultaat van onze klanten.

 

Innovatieve e‑commerce.

Samen met jou creëren we de perfecte condities om te innoveren in e-commerce. Daar houden wij van! Meer informatie over onze innovatieve e-commerce oplossingen? Geef ons gerust een belletje! 

Neem contact op    of   076 204 304 6