Creëer kansen met opvallende content.

Goede content is onmisbaar. Voor je vindbaarheid voor Google, maar ook om jouw merk goed op de kaart te zetten en dus jouw e‑commerce platform. Wil jij ook scoren met video’s, foto’s of een interessante blog? Omarm de kansen!

Lees meer
Creëer kansen met opvallende content.

Contentmarketing? Geen tijd!

Een welbekend probleem: tijdsgebrek. Content marketing pikt steeds meer ruimte in. En dat is niet zonder reden! Want goede content versterkt je positie in Google, maar ook geeft het een boost aan de beleving van je merk op de markt.

Met opvallende video’s, pakkende teksten en indrukwekkende fotografie krijgt jouw merk een sterkere plek tussen je concurrenten. En met deze pakkende content weet de bezoeker gelijk waar jouw e-commerce platform voor staat. Geen tijd voor de strategie en creatie? Geen nood!

Wij zijn content specialist voor onze klanten

Contentstrategie voorbeeld: Hubo/Multimate

Een gigantische ‘klus’ voor onze klant Hubo/ Multimate. De website  van de bouwmarkt was toe aan een make over. Het bescheiden en iets stoffige imago van de bouwmarkt mocht wel wat nieuw leven krijgen.

Daar gingen we enthousiast mee aan de slag. Ons uitgangspunt? De klus moest centraal staan. In de copy, maar ook in pakkende fotografie en video. En dat allemaal binnen 4 weken, voor 230 filialen. Met een fantastisch resultaat!

Contentcreatie voor Hubo

Klanten binden aan je webshop met goede content

Content moet inspireren en verwonderen. De lezer prikkelen om bij jou klant te worden. Wij creëren content die de lezer aanspoort om verder te lezen en dus te klikken.

Het uiteindelijke doel? Zorgen dat jouw content zorgt voor conversie en de klant steeds weer laat terugkeren. Met goede content, creëer je loyale klanten van jouw webshop. Onmisbaar dus en volop mogelijkheden! 

Scoren met content?

Hi! Ik ben Wim, aangenaam! Ik ben commercieel directeur bij Bluebird Day en bedenk graag creatieve oplossingen voor uitdagingen. Geef me gerust een belletje.

Neem contact op of bel me op 076 204 304 6